vattenbilning i betong

Vattenbilning med tryck

Sanero kan på ett miljövänligt sätt avlägsna skadad betong genom vattenbilning. Det är en effektiv och säker metod som lämnar kvar den friska betongen. Vattenbilning innebär att vatten sprutas med extremt högt tryck och i ett speciellt rörelsemönster. Med vattenbilning sparar du både pengar för material och kostnader för renoveringar eller nybyggnation. Denna tjänst riktar sig främst mot stora industrier, inte minst mot byggbranschen där vattenbilning är en effektiv metod för att ta bort specifika delar av betongen och samtidigt lämna armeringsjärnen i gott skick.

Vattenbilning – inte bara för betong

Vattenbilning används inte bara för att avlägsna betong, utan även syrafast tegel och gummi-lining. Förutom att vattenbilning är en snabb och kostnadseffektiv metod gör du även miljön en tjänst. Du slipper onödiga skador på material, till exempel riv- eller vibrationsskador som är en risk vid exempelvis borrning och slag. Samtidigt kan du glädjas åt fina ytor i betongen och en dammfri arbetsmiljö.

Vi är snabbt på plats där du behöver oss

Sanero sköter diverse viktiga saneringsarbeten i industrin. Vattenbilning är bara en av våra tjänster som gör ditt arbete enklare och din arbetsmiljö betydligt säkrare. Våra arbetsledare och drifttekniker arbetar med ett flexibelt förhållningssätt och Sanero är snabbt på plats när du behöver oss!

Kontakta oss gärna

Kontakta oss om du har frågor kring olika typer av sanering, slamsugning, spolning eller rengöring. Sanero leder dig till rätt lösning!

 

Norrköping: 011-28 75 80
Linköping: 013-841 45