Torrsugning av träspill

Torrsugning – ta bort grus i Linköping & Norrköping

Vid torrsugning sugs torra material bort från alla typer av områden, men särskilt sådana som annars kan vara svåra att nå på ett bra sätt. Torrsugning används ofta när man snabbt och effektivt vill avlägsna torra material som grus, sten, sand, gammalt byggmaterial och annat. Vid renovering kan till exempel gammal isolering sugas ut ur husgrunden eller källarutrymmen som kan vara svåra att komma åt på annat sätt. Snabbt och effektivt blir utrymmet fritt från det gamla oönskade materialet för att sedan göra det möjligt att blåsa in nytt. Man kan även använda torrsugning på platser som behöver grävas upp, till exempel vid ledningsarbeten i mark där det är trångt om utrymme för grävmaskiner.

Rent snabbt med torrsugning

Tekniken med torrsugning liknar ganska mycket den vi är vana vid med vår vanliga dammsugare i hemmet, med den skillnaden att den har kapacitet att suga bort betydligt mycket mer material och större partiklar. Torrsugning avlägsnar snabbt och effektivt det du vill ha bort och det hamnar direkt i vår sugbil. Därefter kan vi tömma den på önskad plats.

Torrsugning av olika material

Torrsugning lämpar sig väl för olika typer av material, från små partiklar som aska, sand, sot och singel till material med större partiklar som till exempel grövre grus, isoleringsmaterial och liknande. Kontakta oss med dina behov av torrsugning och vi kan hjälpa dig att skräddarsy en lösning för just ditt projekt. Vi har lång erfarenhet av industriunderhåll av olika slag och arbetar bara med de mest effektiva metoderna.

Kontakta oss gärna

Kontakta oss om du har frågor kring olika typer av sanering, slamsugning, spolning eller rengöring. Sanero leder dig till rätt lösning!

 

Norrköping: 011-28 75 80
Linköping: 013-841 45