Slamsugningsbil

Slamsugning

Oavsett om ni behöver hjälp med tömning av en avloppstank, brunn, fettavskiljare eller annat så kan vi hjälpa dig med effektiv slamsugning. Vi hjälper till med slamsugning av både underhållsskäl och vid mer akuta problem som kräver slamsugning. Med regelbunden slamsugning slipper du många akuta problem, även om olyckan självklart kan vara framme och orsaka akuta behov av sugning. Vår personal har lång erfarenhet av både slamsugning och spolning. På så sätt kan du som kund känna dig trygg med att arbetet blir snabbt och effektivt utfört.

Slamsug

Vi kan slamsuga för att helt tömma och rengöra ledningar eller tankar. Vi kan också delvis tömma när detta är mer lämpligt. Genom att regelbundet slamsuga kan du minska risken för att ett system ”slammar igen”, vilket orsakar stopp och kan leda till större problem i form av trasiga ledningar och utsläpp. Ett stopp leder inte bara till kostsamma åtgärder av ledningar eller tankar, det kan också orsaka driftstopp i din verksamhet, något som också kostar både tid och pengar.

Slamsugbil

Hela ditt avloppsystem behöver underhållas på regelbunden basis för att det inte ska bli stopp. Detta gör vi snabbt och säkert med våra slamsugbilar som kan hantera slamsugning av till exempel avlopp, brunnar och septiktankar. Vi kan också slamsuga fettavskiljare och liknande på ett säkert och effektivt vis. Eftersom vi har bred erfarenhet av alla typer av slamsugnings-, spolnings- och underhållstjänster så kan vi skräddarsy lösningar som passar just dig och dina behov. Kontakta oss idag för att få veta mer.

Kontakta oss gärna

Kontakta oss om du har frågor kring olika typer av sanering, slamsugning, spolning eller rengöring. Sanero leder dig till rätt lösning!

 

Norrköping: 011-28 75 80
Linköping: 013-841 45