Saneros bilar slamsugbilar och utrustning

Slamsug Norrköping & Linköping

Vi kan erbjuda en rad tjänster utförda av våra slamsugningsfordon och kombibilar. Det kan till exempel röra sig om grundläggande slamsugning av exempelvis avloppsbrunnar, septiktankar och vattenbrunnar. Vi kan också slamsuga olika typer av fettavskiljare och liknande. Med hjälp av vår utbildade och kompetenta personal kan vi utföra alla slags tjänster inom slamsugning och spolning.

Spolning

Är det något vi kan, så är det spolningsarbeten av till exempel rör. Vi arbetar bland annat med kombibilar, som gör det möjligt att både slamsuga och utföra spoljobb vid behov. Oavsett om du behöver akut hjälp med slamsugning av brunn eller avlopp eller om du behöver förebyggande tjänster för att undvika stopp och avlagringar, så kan vi hjälp dig med detta. Vi arbetar även med spolrobotar i olika dimensioner. På så sätt kan vi spola och slamsuga i de flesta utrymmen utan problem.

Tömning

Våra slamsugningsfordon och kombibilar kan hantera de flesta flytande material, från vatten till fettavskiljare. Snabbt, rent och effektivt kan vi tömma och spola cisterner, avlopp, rör och ledningar. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med slamsugning eller spolning, oavsett om det är ett akut jobb eller om du vill veta mer om hur vi kan arbeta förebyggande.

Kontakta oss gärna

Kontakta oss om du har frågor kring olika typer av sanering, slamsugning, spolning eller rengöring. Sanero leder dig till rätt lösning!

 

Norrköping: 011-28 75 80
Linköping: 013-841 45