tunghantering

Industriunderhåll

Vi erbjuder många olika tjänster inom industriunderhåll. Vi arbetar främst mot den tyngre industrin, men även mot andra verksamheter som är i behov av professionell service inom industriunderhåll. Beroende på vilken typ av verksamhet eller industri du driver, kan vi skräddarsy underhållstjänster som passar just dig.

Industriunderhåll hos Sanero

Vi erbjuder industriunderhåll av olika slag, både som återkommande tjänst och som engångsinsats. Det kan till exempel handla om högtrycksspolning för rengöring av cisterner, ledningar eller kulvertar och vid olika typer av saneringsarbeten. Vi kan också hjälpa till med vakuumsugning för noggrann rengöring från damm och partiklar i särskilt krävande miljöer. Vi erbjuder även värmeväxlarservice, underhåll av fettavskiljare, isblästring och snabbt och säkert byte av sand i sandlådor.

Våra tjänster

Vi arbetar med både rengöring, sanering och andra tjänster inom industriunderhåll. Vi arbetar till exempel med kolsyreblästring, som är ett effektivt och skonsamt sätt att rengöra till exempel olika typer av metaller och elektronik.

Kontakta oss

Kontakta oss på Sanero redan idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt behov av industriunderhåll. Vår erfarna och kompetenta personal arbetar alltid med de senaste metoderna och verktygen för att ditt resultat ska bli så bra som möjligt.