tunghantering

Vakuumsugning

Vi erbjuder effektiv vakuumsugning för bland annat industrin, där vi kan arbeta på stora ytor och rengöra dessa både snabbt och effektivt. Vakuumsugning är en överlägsen metod när det gäller att rengöra stora ytor från till exempel damm, sand och andra små partiklar. Vi kan även suga upp isolering och större material såsom tegel med hjälp av vår materialkross. Vakuumsugning fungerar även utmärkt att använda när ett helt utrymme ska tömmas på vätska, till exempel vatten ur en tank eller en pool.

Snabb och effektiv rengöring

Med vakuumsugning kan man både suga ut gammalt material och blåsa in nytt, varför metoden lämpar sig väldigt väl i utrymmen som annars är svåra att komma åt som till exempel inne i byggnader. Man kan också blåsa in nytt material på svåråtkomliga platser, till exempel i husgrunder eller tak. Snabbt och effektivt suger vi ut sand, sten, spån, rester av byggmaterial och annat eller blåser in nytt material som grus, sand och liknande vid anläggningsarbeten.

Påfyllning eller tömning av alla slags material

Vakuumsugning är alltså en metod som fungerar lika bra för att tömma en yta som för att fylla den med nytt material. Det handlar helt enkelt om att smidigt och snabbt flytta torra eller våta material från en plats till en annan, utan spill och utan att behöva oroa sig för att det är svårt att komma åt och få tillräckligt mycket utrymme. Vi hjälper dig med vakuumsugning och blåsning av alla slags material. Kontakta oss för att få veta mer.